dimecres, 10 de març del 2010

PRESENTACIÓ DE BARBENS DECIDEIX!


BARBENS DECIDEIX

Crear debat, opinió i possibilitar el dret a expressar-se lliurement.

Arran del debat generat arreu de Catalunya i després de rebre el suport de l’Ajuntament, un grup de veïns, amb el suport de diverses entitats, hem creat la Comissió organitzadora del referèndum sobre la independència de Catalunya. L’objectiu és crear debat, opinió i possibilitar el dret a decidir el nostre futur nacional.


 PER QUÈ UN REFERÈNDUM?

Cal donar veu a tothom, participar ens fa més ciutadans.


L’article 73 de la Carta de les Nacions Unides diu que tots els estats membres han de respectar les aspiracions polítiques dels seus pobles. L’única manera de conèixer les aspiracions polítiques del poble català és mitjançant un referèndum. Malgrat no ser vinculant, és un primer pas per donar veu al poble de Catalunya. Hem de participar i hem de ser protagonistes fent sentir la nostra opinió en assumptes importants.



INDEPENDÈNCIA SÍ O NO?
Totes les opinions són respectables, el que cal és expressar-les.

En moments d’incertesa i crisi econòmica com l’actual, és més fàcil que els països amb una societat civil forta i organitzada se’n surtin airosos. L’alta participació en qualsevol acte col•lectiu és el reflex d’una societat forta. Independència sí o independència no és el més important, el que realment importa és que participis.



QUAN SERÀ EL REFERÈNDUM?
Diumenge 25 d’abril de 2010. 
  
El dia 25 d’abril, simultàniament a un gran nombre de municipis de Catalunya i després que molts ja han fet el referèndum el 13 de desembre de 2009 i el 28 de febrer de 2010, els veïns de Barbens tindrem la nostra oportunitat. Si aquell dia no hi ets, no et preocupis, també pots votar per correu. Ja informarem com.


PER ESTAR BEN INFORMAT

Participa-hi. Reunions setmanals o a la xarxa.  

Cada divendres a les 9 del vespre el grup “Barbens Decideix” es reuneix a l’ajuntament per preparar el referèndum. Hi estàs convidat.




Des d’ara i fins al 25 d’abril anirem convocant actes per parlar del referèndum, el primer dels quals tindrà lloc el dissabte 13 de març al pavelló poliesportiu.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada