divendres, 19 de febrer del 2010

BARBENS DECIDEIX INICIA LA CAMPANYA DE PARTICIPACIÓ


Barbens Decideix al Carnaval Campanya entre les entitats locals

Barbens Decideix organitzarà una consulta sobre la independència el proper 25 d’abril. La voluntat de la plataforma és aconseguir la màxima participació de barbetans i barbetanes, per això durant la diada de carnaval a la població es repartiran díptics per motivar a la ciutadania a implicar-se en el procés participatiu.

A partir de situacions quotidianes, el díptic pretén despertar l’interès tan en l’organització del referèndum, com en la votació. Barbens Decideix reivindica la necessitat de recuperar la capacitat de decisió i organització de la ciutadania, actualment, abandonades en mans dels polítics. La plataforma repartirà els dítpics entre els comensals del sopar d’aquest dissabte 20 de febrer.

Paral·lelament, l’entitat iniciarà una campanya informativa entre les entitats locals amb la intenció d’informar i recollir suports per a l’organització consulta. L’objectiu és aconseguir que la societat civil local doni suport a la democràcia i Barbens es situï dins del mapa democràtic comarcal i català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada