dimarts, 16 de març del 2010

BARBENS DECIDEIX ES PRESENTA PÚBLICAMENT

Acte multitudinari al poliesportiu municipal - Barbens Decideix rep un ampli suport per part dels veïns


Aquest dissabte s’ha donat el tret de sortida a la campanya per la participació amb un acte en el que s’ha presentat públicament la plataforma que impulsarà el referèndum sobre la independència. L’acte ha servit per motivar als veïns del municipi a implicar-se en el procés participatiu.



La presentació de la plataforma ha anat a càrrec de Jordi Soldevila coordinador de Linyola Decideix; Josep Maria Forné president d’Òmnium Cultural Lleida i de Josep Pont exalcalde de Bellpuig i expresident de la Diputació de Lleida .



Els convidats han destacat la rellevància que tenen i tindran de les consultes sobiranistes en el marc sociopolític actual, i han animat a la gent a participar per tal de recuperar la capacitat de decisió i organització de la ciutadania. En aquest sentit han conclòs que la única manera de superar l’atzucac actual en el qual ha entrat l’estat de les autonomies és mitjançant la mobilització ciutadana.


Després de la presentació, els assistents a l’acte han gaudit d’un sopar gratuït servit pels mateixos membres de la plataforma i han pogut acabar la vetllada amb una sessió de ball amenitzada per Jordi Pedrós, músic afí a la causa.





Des de la junta de Barbens Decideix volem agrair la presència de tots els assistents a l'acte i sobretot a la gent que va treballar  durant dies per fer-lo possible, així com als ponents que van accedir a venir d'una forma desinteressada i al Jordi Pedrós que ens va fer ballar una estona en acabar el sopar. 

Finalment volem animar a la gent a participar en els propers actes que farem des d'ara i fins al 25 d'abril i, evidentment, volem animar a tothom a votar i a ser partícips de la gran festa de la democràcia que serà el proper 25 d'abril.


Més informació sobre l'acte:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada