dilluns, 22 de març del 2010

BARBENS DECIDEIX REP EL SUPORT DE LES ENTITATS LOCALS

Les associacions signen un manifest de suport a la plataforma. Totes les entitats del municipi s’adhereixen al procés participatiu

Barbens Decideix organitzarà un referèndum sobre la independència el proper 25 d’abril. La voluntat de la plataforma és aconseguir la màxima participació de barbetans i barbetanes, en aquest sentit la plataforma s’ha proposat recollir el màxim de suports possibles. Amb aquesta intenció s’ha proposat a les diferents entitats del municipi la signatura d’un manifest defensant el dret de la Nació Catalana a escollir lliurement el seu futur.
Totes les entitats cíviques i esportives del municipi hi ha donat el seu suport, fins i tot l’Associació de Dones Cimbori i l’Associació de Jubilats que integren un gran nombre de gent amb ideologies molt diverses. L’èxit en la consecució d’adhesions rau en el fet que la plataforma Barbens Decideix manté la neutralitat respecte a la qüestió plantejada al referèndum del dia 25. La única postura que Barbens Decideix defensa amb fermesa és la democràcia i el dret a decidir dels catalans com la única manera que avui disposem per encarar el futur amb garanties de progrés i cohesió social.
Properament, la plataforma iniciarà una campanya informativa entre els comerços locals amb la intenció d’informar i recollir suports per a l’organització del referèndum. Paral·lelament s’intentarà recollir el suport dels exalcaldes del municipi. L’objectiu és aconseguir que la societat civil local doni suport a la democràcia i Barbens es situï dins del mapa democràtic comarcal i català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada